Mária Tours Szálláshelyközvetítő Iroda, Balatonmáriafürdő

1 Vélemény
Mária Tours Szálláshelyközvetítő Iroda
Ady Endre Utca 1-3
8647 Balatonmáriafürdő
Somogy

Leírás

Szálláshelyközvetítő Iroda


Cégleírás
Mi az előnye Balatonmáriafürdőnek? Elsősorban az, hogy megtartotta természetes környezetét. Tiszta, egészséges klímájú partterülete, nyugodt pihenést biztosít. Aki megismerte ezt a területet visszajön, mert újból és újból látni akarja a felülmúlhatatlan panorámát: a szép északi part hegyhátait, az egymás mellé sorakozó bazalt hegyeket (Szigliget, Badacsony, Gulács, Szentgyörgy-hegy), az oldalukon fehérlő épületeket, a függő parti nádas élővilágát.
Mindezeken túl jó vasúti közlekedés, új kereskedelmi létesítmények, utazási irodák, Takarékszövetkezet , posta, piac, filmszínház, sportolási lehetőség - mindaz ami a nyugodt nyaraláshoz szükséges. Rendszeres hajójárat biztosít kirándulási lehetőséget az északi part üdülőterületeire.
A turizmust kedvelők megismerhetik a Nagyberek ősi lápvilágát, a Keresztúri bokrosi hegy védett pincesorait, és az itt termelt jóízű borokat. A Festetics család birtokát képező selymes, homokos part a múlt század 80-as évei előtt már a csendet .
Kulcsszavak:
Lakás, Nyaraló, Szállás, Szálláshely, Turizmus, Pihenés, Közvetités, Közvetito
Mária Tours Szálláshelyközvetítő Iroda a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

NagyBéláné
vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nevem Nagy Béláné ( Irma)2009 juliusában vettünk igénybe az önök apartman szolgáltatásukat. Minden nagyon szép és csodálatos volt.Csak az volt a baj hogy nem volt fagyasztoshüttöjük. igy minden fagyasztot árunkat kikellet dobnunk.Önellátos nyaraloból nem hiányozhat e fontos kellék.A szemézet kiváló. Egyszóval Köszönjük szépen. Máskor is igénybe veszük a szolgáltatásukat. Üdv: Nagyné (Irma)

Írjon véleményt a(z) Mária Tours Szálláshelyközvetítő Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Bárdos Lajos U. 8
  8647  Balatonmáriafürdő
 2. Akácfa U. 122/A
  8647  Balatonmáriafürdő
 3. Egry J. U. 17.
  8710  Balatonszentgyörgy
 4. Petőfi U. 10.
  8313  Balatongyörök
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete